Wij maken u er op attent dat deze website gebruik maakt van cookies. Dit doen wij om u beter van dienst te kunnen zijn.
Wij vragen uw akkoord om dit te mogen blijven doen. Voor meer informatie kunt u onze privacy statement bezoeken!

Baby's

Ook uw baby is van harte welkom bij Kinderopvang Het Oogappeltje. Hij of zij krijgt gedurende de opvang volop persoonlijke aandacht. De pedagogisch medewerkers genieten ervan de baby’s die zij verzorgen te knuffelen en uit te dagen tot brabbelen en schaterlachen. Ook het bieden van rust en regelmaat vinden we belangrijk. Voedings- en slaapmomenten vinden plaats volgens het eigen ritme van uw kindje. Wij leggen het kindje te slapen in een veilig bedje waarna het fris en fruitig wakker wordt, klaar om weer te spelen en te ontdekken.

 

In onze grondbox heeft uw kindje alle ruimte om te ontdekken en vrij te bewegen. Vanuit de hoge box kan het door de verschillende raampjes kijken en kiekeboe spelen.

 

Regelmatig gaan we met de baby’s uit wandelen, gewoon voor een ommetje of voor het doen van een boodschap.

Ook voor onze allerkleinste oogappeltjes vullen we het KIJK-observatieformulier in. We kijken bijvoorbeeld naar hoe ze zich ontwikkelen en, het allerbelangrijkst, hoe ze in hun velletje zitten. Zijn ze vrolijk en ontspannen? Komen ze met plezier? Aan de hand van de KIJK-observatie vindt er om de zoveel tijd een 10-minutengesprek met de ouders/verzorgers plaats. Zo onderhouden we op een ontspannen en persoonlijke manier contact over hoe het met elke baby gaat en wat hij of zij nodig heeft.

Het Oogappeltje Yerseke
Kerkhoekstraat 20
4401 GD Yerseke
T 0113 - 57 4 698

Volg ons ook op
Het Oogappeltje Kapelle
Vroonlandseweg 47 D
4421 BW Kapelle
T 0113 - 34 46 53

Volg ons ook op