Wij maken u er op attent dat deze website gebruik maakt van cookies. Dit doen wij om u beter van dienst te kunnen zijn.
Wij vragen uw akkoord om dit te mogen blijven doen. Voor meer informatie kunt u onze privacy statement bezoeken!
U bent hier: Home NL Medewerkers

Lotte van de Vrie 

Het oogappeltje Kapelle

Het Oogappeltje Kapelle / Yerseke

Ik ben Lotte van de Vrie en ik woon in Kapelle. Ik heb in 2018 mijn HBO opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening gehaald in Breda. Het werken met kinderen vind ik ontzettend tof, wat is het mooi om iets te kunnen bijdragen aan de ontwikkeling van het kind. Ik zing ik in het jongerenkoor “Nova Melodica” hier op Kapelle en houd ik van gezelschapsspelletjes spelen en uitjes met vrienden en vriendinnen. Ik kijk er naar uit om jullie allemaal te ontmoeten bij het Oogappeltje, tot dan!

Marieke Luijk

Het Oogappeltje Yerseke
 

mariekeMijn naam is Marieke Luijk, Woon in Middelburg. Ik hoop in mei te trouwen met Christian. Mijn hobby’s zijn o.a. fietsen, lezen en leuke dingen doen met vriendinnen. In 2014 heb ik mijn diploma pedagogisch medewerker kinderopvang behaald. Hierna ben ik een jaar gaan studeren aan de pabo. Na deze opleiding heb ik op de kinderkleding afdeling van Bomont gewerkt. Dit heb ik gedaan om toch bezig te zijn met kinderen, omdat er toen helaas nog geen werk in de kinderopvang was. Toen ik de vacature van dit kinderdagverblijf zag heb ik geen moment getwijfeld. Elke dag is weer anders, en het blijft zo gaaf om kinderen elke keer weer een stapje verder te zien komen in hun ontwikkeling. Daarom ben ik ook erg blij dat ik vanaf april 2016 mag gaan werken bij dit fijne en leuke kinderdagverblijf waar God ook centraal staat. Groetjes Marieke

Kirsten de Wolf

Het Oogappeltje Kapelle
 

kirstenIk ben Kirsten de Wolf en woon in  Middelburg. Sinds februari 2015 werk ik bij kinderdagverblijf het Oogappeltje. Wat ga ik elke dag met veel plezier naar m’n werk om daar samen met een leuk team voor alle kinderen te zorgen. Ieder kind is uniek en hun te mogen volgen in hun ontwikkeling maakt het werken zo leuk. In februari 2014 heb ik mijn opleiding SAW 4 afgerond en ben daarna 1,5 jaar werkzaam geweest in de kinderopvang. Mijn hobby’s zijn bakken en creatief bezig zijn.

Sanne van de Ketterij

Het Oogappeltje Yerseke
 

 

Mijn naam is Sanne van de Ketterij. Ik woon in Arnemuiden. Sinds mei 2019 heb ik mijn diploma mogen ontvangen als pedagogisch medewerker, waar ik erg dankbaar voor ben!
De ontwikkeling van kinderen vind ik enorm leuk en interessant om te volgen, en te zien hoe kinderen op jonge leeftijd kunnen groeien, ontdekken en leren. Naast dat ik het werken met kinderen enorm leuk vind, is mijn vrije tijd ook gevuld. met dingen die ik leuk vind om te doen, zoals met vriendinnen afspreken, dagjes uit met mijn vriend, genieten met mijn familie om me heen, en natuurlijk lekker de zon opzoeken in het buitenland
J
Met veel plezier ga ik elke keer naar het Oogappeltje toe, om samen met collega’s en de kinderen een leuke dag ervan te maken!
Graag hoop ik u snel te ontmoeten.

Karin Bronsema

Eigenaresse
 

Mijn naam is Karin Bronsema. Getrouwd met Menno en wij hebben samen twee prachtige kinderen Daniel en Nadira. Wij wonen in Kapelle. Mijn hobby’s zijn mijn werk, lezen, muziek luisteren en mensen helpen. Het geloof staat centraal bij ons in het gezin en in mij leven. Ik wil een levende steen zijn. Die God kan gebruiken om aan zijn koningkrijk te werken. Ik mag dan ook leiding geven aan Gods kinderdagverblijf met een geweldig enthousiast team om mij heen. Waar ik heel dankbaar voor ben.

Romy Vermeulen

Het Oogappeltje Kapelle

 

Ik ben Romy Vermeulen en woon samen met mijn

man Peter en dochtertjes Isabel en Sofia in Kapelle.

Ik ben vanaf Oktober 2016 werkzaam bij het Oogappeltje in Kapelle,

voordat ik daar kwam werken was ik werkzaam bij een

 agrarische kinderopvang in Bergschenhoek. Door onze verhuizing naar

Zeeland mag ik nu deel uit maken van dit geweldige team in Kapelle.

Ik ga elke Maandag, Donderdag en Vrijdag met plezier naar het werk toe

en kan enorm genieten van alle kinderen op de groep en de gezelligheid die zij meebrengen. 

Op Maandag, Woensdagmiddag en Vrijdag sta ik op het kinderdagverblijf en op Woensdag ochtend op de peutergroep. De afwisseling tussen kinderdagverblijf en peutergroep vind ik ontzettend leuk, elke dag is weer anders op het Oogappeltje. Tot ziens bij het Oogappeltje!

 

Fransien Moerland

Het oogappeltje Yerseke
 

Hoi allemaal! Mijn naam is Fransien Moerland en ik woon in Goes. In 2016 heb ik de opleiding SPW-4 afgerond.

Sinds oktober 2017 ben ik werkzaam bij het Oogappeltje en heb ik het erg naar mijn zin met allemaal lieve kinderen en collega’s om me heen. Naast het werk vind ik het leuk om met vriendinnen af te spreken, sportieve activiteiten te ondernemen en te reizen. Ik zie erg uit naar de komende tijd waarin ik de kinderen steeds meer mag leren kennen en hun naar behoefte mag begeleiden en verzorgen.

Hopelijk tot snel bij het Oogappeltje!

Marscha van Weele- Potappel

Het oogappeltje Yerseke

Graag stel ik mij even aan u voor. Mijn naam is Marscha Potappel.  Ik woon samen met mijn man, zoon en dochter in Kruiningen. Mijn grootste hobby is alles wat met wol te maken heeft….spinnen, weven, breien en haken.  Verder ben Ik graag in onze tuin en groentetuin bezig. Ik ben 11 jaar werkzaam geweest als gastouder maar heb per 1 december de overstap mogen maken naar het Oogappeltje. Kinderen zien opgroeien en zich zien ontwikkelen is zo mooi en ik ben erg dankbaar dat ik daar deel van uit mag maken.

Graag tot ziens op het Oogappeltje

Corline van Belzen

Het Oogappeltje Kapelle
 

Naamloos6Mijn naam is Corline van Belzen. Ik ben geboren in Kockengen, een klein dorpje vlakbij Utrecht. Op 13 mei 2016 ben ik getrouwd met Kees en verhuisd naar Zeeland. We wonen in het mooie Kleverskerke, samen met zo’n 60 vogels in de volière in de achtertuin. In 2010 heb ik mijn opleiding SPW-4 gehaald en daarna heb ik ruim vijf jaar gewerkt op een kinderdagverblijf en BSO in Utrecht, en als gastouder bij een gezin aan huis. Omdat ik ging trouwen en verhuizen, moest ik mijn baan in de kinderopvang in Utrecht opzeggen. Ik vind het heerlijk dat ik het werk dat ik elke dag met zoveel plezier doe, voort mag zetten op het oogappeltje in Kapelle.  Een heel gezellige kinderopvang waar elk kind zichzelf mag zijn en waar we er met elkaar altijd een leuke dag van maken!

Conny Korstanje

Leidinggevende bij, het Oogappeltje Kapelle
 

connyMijn naam is Conny Korstanje. Ik ben getrouwd met Ard-Jan en samen hebben wij een zoon en een dochter. Wij wonen in Wemeldinge, samen met de kater Dikkie Dik, poes Jet, kipje en de vissen, kikkers en salamanders in het vijvertje. Mijn hobby’s zijn o.a. knutselen, reizen, wandelen en lezen. Ik ben in het bezit van de diploma ‘s Agogisch werker en Sociaal Pedagogisch Hulpverlener. Sinds 1993 ben ik werkzaam in de kinderopvang. Ik heb gewerkt op het dagverblijf, Buitenschoolse opvang, de peutergroep en als gastouder vanuit mijn eigen huis. Het werken met kinderen blijf ik leuk vinden. Hun ontwikkeling te mogen zien en te mogen begeleiden blijft iets moois. Zelfs nog na al die jaren. Kinderen zorgen er ook voor dat het nooit een sleur wordt en dat je altijd blijft leren. Ik hoop dit werk dan ook nog heel lang te mogen doen. Tot ziens op het oogappeltje ?

Anne Riedijk

Het Oogappeltje Yerseke
 

anneMijn naam is Anne Riedijk. Ik woon al vanaf mijn geboorte in Yerseke. Ik ben getrouwd met Eelco en we hebben vier kinderen: Eva, Thymen, Britt en Mare. Na mijn MDGO Vz opleiding heb ik eerst een poosje in de ouderenzorg gewerkt. Daarna kreeg ik de kans om kraamverzorgster te worden. Dit werk heb ik enkele jaren met heel veel plezier gedaan. Enkele jaren geleden ben ik als juf op een peutergroep gaan werken. En vanaf mei 2014 ben ik bij het Oogappeltje begonnen en ik voel al helemaal thuis binnen het team en tussen de kinderen.

Elvie Joosse

Het Oogappeltje Yerseke
 

Mijn naam is Elvie Joosse en ik woon in Arnemuiden. Sinds oktober 2012 ben ik werkzaam op het kinderdagverblijf. Iedere dag ga ik met plezier werken! Kinderen ontwikkelen zich snel, zeker op jonge leeftijd en om dat mee te mogen maken van dichtbij is leuk! Samen met de kinderen de wereld ontdekken, dingen leren heel leuk om mee te maken. Ik heb het erg naar mijn zin en ga met veel zin werken op ’t oogappeltje! Groetjes Elvie

Joanne Molhoek

Het Oogappeltje Yerseke
 

kirstenMijn naam is Joanne Molhoek en woon in Gawege. In juli 2016 heb ik mijn diploma pedagogisch medewerker kinderopvang behaald.
Ik ben sinds begin oktober 2016 werkzaam bij het oogappeltje. Het werken met kinderen vind ik ontzettend gaaf en mooi om de kinderen te zien groeien in hun ontwikkeling. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om creatief en muzikaal bezig te zijn.

Elise Dalebout - van Loo

Het oogappeltje Kapelle
 

Al zo lang ik me kan herinneren vind ik het leuk om te werken en leren met kinderen. Vandaar dat ik de MBO-opleiding Onderwijsassistente heb gevolgd en daarna Pabo heb gestudeerd. Na mijn studie heb ik er bewust voor gekozen om thuisblijfmoeder te worden voor Fiene, die op komst was. Drie jaar lang heb ik genoten van het thuis zijn en alle tijd en aandacht hebben voor haar, en sinds 1 juni 2016, ook voor haar zusje Guusje. Toen Fiene naar de peutergroep ging en genoot van de kinderen en juffen, begon het bij mijzelf te kriebelen om weer te werken met kinderen. Om hen uit te dagen, samen te leren en ontdekken. Ik ben dan ook dankbaar dat ik vanaf februari 2017 deel uit mag maken van het team in Kapelle waar ik mag werken met alle Oogappeltjes! Wanneer ik niet aan het werk ben, geniet ik van mijn man Peter, onze dochters en de twee konijntjes Pippa en Cato, thuis in Kapelle. Waar ik het leuk vind om spelletjes te spelen, geboortestoeltjes te beschilderen, en creatief bezig te zijn in en om het huis.

Wie weet, tot snel!

Hilde Blankenstijn

Het oogappeltje Yerseke
 

Mijn naam is Hilde Blankenstijn en ik woon in Kortgene. Dankbaar ben ik dat ik mag werken met deze mooie, pure, enthousiaste en eerlijke doelgroep. Ik heb in 2015 de opleiding Pedagogisch Werker Jeugdzorg afgerond. Daarna heb ik een jaar gewerkt in de kinderopvang, vervolgens heb ik een jaar intern op een Bijbelschool gezeten. Na dit jaar ben ik toch teruggekeerd naar de kinderopvang omdat ik het werken met kinderen mistte. In november 2017 ben ik getrouwd met mijn man Dhanushka. We genieten er samen van om dingen te ondernemen en te reizen. En houden erg van gezelligheid en vrienden ontmoeten! Ik kijk er ontzettend naar uit om met alle kinderen en papa’s en mama’s kennis te maken. Het belangrijkste vind ik dat een kind zich veilig, vertrouwd en geliefd kan voelen en dat u met een gerust hart uw kind kan achterlaten. Ik hoop tot snel!

 

Marijana Sipos

Het Oogappeltje Kapelle

 

Ik ben Marijana Sipos. Ik woon in Tholen samen met mijn vriend. Mijn hobbies zijn lezen, creatief zijn, naar de mooie eilanden van Spanje gaan en ik heb tegenwoordig een nieuwe hobby genaamd Diamond Painten. Maar mijn grootste hobby is het werken met kinderen! Sinds Maart 2019 ben ik aangenomen bij 't Oogappeltje in Kapelle! Wat is het hier gezellig en iedereen is hier lief voor elkaar. Ik voel me nu al erg op mijn plek hier. Tot Ziens.

Mindy

Het Oogappeltje Yerseke
 

 

Danielle Wagenaar


 

 

Alissa Bouwman

Het Oogappeltje Kapelle
 

IMG-20141108-WA0000Mijn naam is Alissa Bouwman en ik woon in Nieuwerkerk. Ik ben vanaf eind september 2014 werkzaam op kinderdagverblijf het Oogappeltje. Met kinderen werken is altijd een grote passie geweest en ben daarom ook dankbaar dat ik dit werk mag doen. In mijn vrije tijd ben ik graag creatief bezig, maar daarnaast ben ik ook vaak in de keuken te vinden om lekkere dingen te bakken. Ik voel me al erg op mijn plek tussen alle lieve kinderen en collega’s op dit leuke kinderdagverblijf.

Joanne Poppe

Het oogappeltje Kapelle

Mijn naam is Joanne Poppe en ik woon in Goes.
In 2015 ben ik afgestudeerd als onderwijsassistente, en ben ik gaan werken in het onderwijs en in de gehandicaptenzorg. Nu mag ik gaan werken bij het Oogappeltje, en daar heb ik super veel zin in!
Naast dat ik ontzettend graag met kinderen werk, hou ik ook van muziek maken, koken, wandelen en tijd door brengen met mijn famillie en vrienden.

 

Janny Dekker-Cornelisse

Leidinggevende bij het Oogappeltje Yerseke
 

kirstenMijn naam is Janny Dekker en ik ben sinds 1995 getrouwd met Stefan Dekker. Wij wonen in Hansweert samen met onze hond en drie katten.

Sinds 1 oktober mag ik bij Kinderopvang het Oogappeltje werken. Elke dag sta ik op de BSO groep in Yerseke. Een plek waar ik me verrassend snel als een vis in het water voel door de leuke, lieve, eerlijke, onbevangen kinderen en de gezellige en vakkundige collega's. In mijn vrije tijd geniet ik van lange wandelingen met onze hond, van lezen en handwerken.

Mariska Janssen

 

Hallo,

Mijn naam is Mariska Janssen, getrouwd met Mark. Wij wonen met onze 2 kindjes in Kapelle.

Na mijn SPW-4 opleiding ben ik aan de slag gegaan als leerling begeleider binnen het voortgezet onderwijs.
Ivm onze verhuizing naar het buitenland ben ik hiermee gestopt en heb ik vier jaar met plezier op een kdv/peutergroep gewerkt.

Nu hoop ik aan de slag te gaan binnen  ‘het Oogappeltje’ waar ik dan ook erg veel zin in heb.

Zijn er nog vragen, spreek mij gerust even aan! 

Mariska

 

Elselien Walhout

Administratief Medewerkster
 

Mijn naam is Elselien Walhout. Ik ben woonachtig in Yerseke en getrouwd met Frank. Samen hebben wij twee prachtige dochters en twee leuke Franse Bulldog hondjes.

Na jaren als secretaresse gewerkt te hebben bij een advocatenkantoor, ben ik sinds september 2017 werkzaam bij Kinderdagverblijf het Oogappeltje als administratief medewerkster.

Mijn hobby's zijn muziek luisteren, een boekje lezen en winkelen.

 

Joan Janse

Het oogappeltje kapelle

Mijn naam is Joan Janse en ik woon in Middelburg.  Ik vind knutselen, haken, verven, schrijven, foto’s maken, muziek maken, reizen naar warme landen en lezen ontzettend leuk. Ook vind ik het leuk om met mijn vriend, familie en vrienden gezellige dingen te ondernemen. Sinds september 2017 ben ik werkzaam bij 't Oogappeltje. Wat is het gezellig bij 't Oogappeltje. Iedereen mag zichzelf zijn. Daar houd ik van!  


 

Het Oogappeltje Yerseke
Kerkhoekstraat 20
4401 GD Yerseke
T 0113 - 57 4 698

Volg ons ook op
Het Oogappeltje Kapelle
Vroonlandseweg 47 D
4421 BW Kapelle
T 0113 - 34 46 53

Volg ons ook op